Monday, June 14, 2010

1st Award!!

Award from CheQpPJoY


1 . Ape kan name belog anda dn kenape anda memilih name itu ?
thisISmyBLOG
bhasa melayu nye bermaksud Ini Blog Saya..
name ni dipilih sbb ni blog saya la..=)

2 . Apekah Link Belog Anda Sekarang dn Bagaimne boleh timbul idea untok menamakan nyeaa seperti itu ?
sudah terang, jelas dan nyata kan??

3 . Apekah Method dlam penulisan anda ?
99.9% bhasa yg digunakan adlah Bahasa Melayu...lebih spesifik Bahasa Melayu Rojak...=P


4 . Pernah terase nak hapuskan belog anda ? Sbbnyeaa ?
owhh...bgs..dah ssh berblog then nk hapuskan...
neva!!


5 . Pernah Tak Ahli Keluarge Anda Membace belog anda dan ape kate mereka ?
pernah...kate nye "kaw da de blog eh??"


6 . Ape perasaan anda apebile org lain mengatakan bahawe anda punyee belog ini burok sedangkan masih ade yg mengatakan belog anda chantek ?
tah..so far xde lg yg ckp cmtu..kalo ade pown biarla..hak individu..=)


7 . Bilekah anda mempunyei belog ?
ogos 2009..tp rsenye mei 2010 bru aktif..=)

8 . Siapakah Orang Pertame Yang Mengetahui Anda Mempunyai Belog ?
owhh...siape ya...adik prempuan sy kah??gf sy kah??? lupe la...


9 . Ape perasaan anda apebile orang asyex mengatakan tentang belog anda di sekolah ?
sekolah sape???


10 . 10 Orang Keatas Seterosnyeaa untok di Tag .

3 comments:

bone said...

sudah boleh komen..sori ats kesulitan..=)

Ayie Suck Story said...

wahhh sgt terharu SuaraPeople ada... ;p thx

hafiqhashim said...

story2 SuaraPeople sgt best..that's why included lam list ni..=)